Notícies :: L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS AGENTS D’IGUALTAT DE CATALUNYA ES VA REUNIR EL PASSAT DIA 24 D’OCTUBRE AMB EL CONSELL INTERUNIVERSITARI DE CATALUNYA , SECRETARIA d' UNIVERSITATS I RECERCA DEPARTAMENT D’ECONOMIA I CONEIXEMENT DE LA GENERALITAT DE CATALU

Titular notícies

L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS AGENTS D’IGUALTAT DE CATALUNYA ES VA REUNIR EL PASSAT DIA 24 D’OCTUBRE AMB EL CONSELL INTERUNIVERSITARI DE CATALUNYA , SECRETARIA d' UNIVERSITATS I RECERCA DEPARTAMENT D’ECONOMIA I CONEIXEMENT DE LA GENERALITAT DE CATALU

Dimarts 5 Novembre 2013La reunió tenia per objectiu la presentació de l’Estudi “ Situación Professional de Agentes de Igualdad de Oportunidades. Por una futura Certificación Profesional”
L’estudi realitzat per la Federació Estatal d’Associacions Professionals Agents Igualtat FEPAIO , mostra l’evolució i desenvolupament de la figura professional d’Agent d’Igualtat al conjunt de l’estat espanyol i per CC.AA.

La nostra proposta a la Comissió Dona i Ciència del Consell Interuniversitari de Catalunya es obrir un diàleg sobre la situació actual de la formació d’Agent d’Igualtat per una futura homologació dels estudis.

La trobada va ser positiva, seguirem amb les converses i el seguiment del compromís de que es tractarà el tema en el si de la comissió.
Una de les primeres reunions serà amb la Presidenta de l’ICD (Institut Català de les Dones) per tal de valorar una col·laboració per avançar en tot el que fa referència a la Figura Professional d’Agent d’Igualtat d’Oportunitats a Catalunya.

En la presentació de l’estudi realitzat per FEPAIO, vam comptar amb la participació de la companya de IOCOVA (Valencia), Aida Rodríguez, que va ser a la elaboració de l’estudi, també es membre de la Junta Directiva de FEPAIO.

L’estudi es pot consultar a: www.fepaio.org

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies
Partners