Notícies :: Notícies Externes :: Formació sobre com intervenir amb el professorat en matèria de violència de gènere a Tarragona

Titular notícies

Formació sobre com intervenir amb el professorat en matèria de violència de gènere a Tarragona

Dimarts 22 Octubre 2013


Hi van participar una vintena de professionals dels diferents SIAD de les comarques de Tarragona.

Formació "Com intervenir amb el professorat en matèria de violència de gènere" a Tarragona

L'Institut Català de les Dones a Tarragona va organitzar, el 27 de setembre, la formació Com intervenir amb el professorat en matèria de violència de gènere, que va anar a càrrec de les psicòlogues del Servei d'Intervenció Especialitzada en violència masclista (SIE).

La sessió estava adreçada al personal dels Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), en concret, a les persones que treballen directament amb atenció a les dones víctimes de violència amb l’objectiu de proporcionar a les tècniques metodologies a l'hora de fer l'entrevista inicial a la usuària víctima de violència masclista, així com recursos per identificar el maltractament, canals de comunicació i derivacions al SIE de Tarragona.

La coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a Tarragona, Lídia Bargas, va fer la cloenda de la sessió, en la qual van participar una vintena de professionals dels diferents SIAD de les comarques de Tarragona.

Aquesta sessió forma part de la formació especialitzada adreçada al personal dels SIAD que es porta a terme regularment. Autocura personal en el treball en violència masclista i La prevenció de la violència masclista amb els/les adolescents són algunes de les altres sessions que han tingut lloc en el marc d'aquesta formació.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies
Partners